Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών και ορκωμοσία Νοεμβρίου 2021

Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών και ορκωμοσία Νοεμβρίου 2021

Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών θα γίνουν μέχρι 29-10-2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ

Ανακοινώνεται στις/ους τελειόφοιτες/τους Μηχανικούς Αντιρρύπανσης Τ.Ε ότι η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 12:00

Οι τελειόφοιτοι που ενδιαφέρονται να ορκιστούν πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία του τμήματος ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ στη διεύθυνση tean@uowm.gr από 6 Οκτωβρίου 2021 έως και 1 Νοεμβρίου 2021, τα παρακάτω:

  1. Αίτηση Ορκωμοσίας ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
  2. Φωτοτυπία Ταυτότητας (αρχείο pdf ή φωτογραφικό αρχείο)
  3. Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας για την παραλαβή παπύρου (IBAN:GR7401103770000037754073973), ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΙΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ποσό 20€, με την εξής αιτιολογία “ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ_80677_ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΑΠΥΡΟΥ”,
  4. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα να επιστραφεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,

Τμήμα Χημικών Μηχανικών,

Πανεπιστημιούπολη,

Κοίλα 50100 Κοζάνη

Επισημαίνονται τα εξής:

  • Προκειμένου να πιστοποιηθεί η συμμετοχή του/της στην ορκωμοσία, θα σταλεί το πρωτόκολλο καθομολόγησης στο mail του κάθε φοιτητή/τριας, υπογεγραμένο από τον Προέδρο του Τμήματος, για να υπογραφεί και από τον/την φοιτητή/τρια και να αποσταλεί-υπογεγραμένο και από τους δύο πλέον- στη γραμματεία tean@uowm.gr ως αρχείο pdf ή φωτογραφικό.
  • Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες με επιστροφές βιβλίων πρέπει να τα αποστείλουν (με courier ή ταχυδρομικώς) στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου πριν την ορκωμοσία (τηλ. επικοινωνίας 2461068203).
  • Οι τελειόφοιτοι έχουν την υποχρέωση να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr  του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο Αποφοίτων”.
  • Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού SARS-Cov-2 και των οδηγιών των Πρυτανικών Αρχών, θα ανακοινωθεί ο τρόπος Ορκωμοσίας (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως ) σε νέα ανακοίνωση.

Εκ της Γραμματείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *